21.2.06

Tolv

Uansett kor hardt eg prøvar, klarer eg aldri å skrive ei god setning før klokka er blitt tolv, eller rettare sagt 00.00, men då kjem dei til gjengjeld på rekke og rad. Eg lurer på kvifor det er slik.

Og ein ting til: Snirklane. No forsvinn dei snart. Eg føler det er på tide.

5 kommentarer:

mrtn sa...

Det minner meg om: jeg har et designspørsmål til deg. Det kommer straks på mail.

Men først, et tips: klokken er alltid over 00.00. Akkurat nå er den f.eks. 09 timer og 14 minutter over 00.00. Vips! Mor nille er en sten, og du kan skrive gode setninger hele dagen lang! Du kan takke meg ved å kjøpe en pils til meg en dag.

Unknown sa...

Espen,

eg skreiv ikkje «fornuftig setning», eg skreiv «god setning». Det er skilnad på det.

PS: Mi oppleving av det fornuftige stemmer elles godt med di, og mykje tyder på at eg kan kome til å kjenne meg fornuftig på Verftet laurdag.

PPS: April er eit veldig godt tips. Meir spesifikk kan eg ikkje vere akkurat no. Kanskje postar eg detaljane når eg veit heilt sikkert. Men dersom ho er god, kan ho elles heilt sikkert lesast neste år òg. Elles ville det ikkje vere noka meining med alt saman.

Mona sa...

Kanskje den neste boka di kan heite Nattskrivaren?
Kram, Nattskriversken.

Unknown sa...

Ja, kanskje det.

Anonym sa...

No er det slik at eg ikkje eig smak, så eg veit ikkje om dette eigentleg er eit kompliment, men uansett: eg synst snirklane er fine, eg.

Maria