4.4.06

Hal

Hurra, eg skal intervjue Hal Hartley! Viss ting går etter planen. Men kva skal eg spørje om?

13 kommentarer:

mrtn sa...

Hvorfor han valgte å ha den fine alliterasjonen i navnet?

Anonym sa...

Hvorfor teater er best på film

Anonym sa...

Hal Hartley, sa du? Av alle allittererende! Ikke;

Crystal Crumb
Doris Dill
Bruno Barlow
Bergliot Blum
Lorna Luna
Ricky Riley
Lucia Lim
Harriet Hendrix
Leland Lusk
Wiley West
Hans Hope
Constanzo Cotta
Cassie Cummings
Max Morgan
Brent Brande
Ruby Reese
Silas Sharpe eller
Gina Glass? (Fra AfsnitP - Illustreret spam)
Men Hal Hartley?
...
...
Hal Hartley!
Så fantastisk! Spør om hvordan det var å jobbe med PJ harvey i The book of life. Skal du på besøk til ham eller kommer han på besøk til deg, oss, Norge?

Unknown sa...

Ikkje noka heime-hos-reportasje. Han kjem til oss. Han skal vere til stades så alle kan sjå han på Cinemateket i Oslo i kveld. Og i morgon kveld.

Anonym sa...

hvem er det?
lt

Susanne Christensen sa...

Come on, alt andet end Henry Fool er boring indie wank.

Unknown sa...

Nei, Susanne, då mistenkjer eg at du berre har sett dei som kom etter Henry Fool. For The Unbelievable Truth, Trust, Amateur og Simple Men er jo gode! Dei tidlege kortfilmane hans syntest eg òg var hysterisk morosame, men berre viss du let vere å ta dei alvorleg. Mistenkjer at kanskje også Flirt er ein god film, men den har eg ikkje sett. Den halvlange novellefilmen Surviving Desire har mange kjenneteikn på boring indie wank, men den er så enkel og rett fram at den funkar godt likevel, med enkelte innslag av absurdisme. Eg skal vere einig i at Hartley med alle filmane etter Henry Fool har køyrt seg solid i grøfta (inkl. Book of Life), og kanskje aldri vil kome ut av ho igjen. Men det finst håp: Den komande filmen er ein oppfølgjar til Henry Fool.

Susanne Christensen sa...

Øystein, jeg har set det hele og jeg kan sige dig ret ud, jeg underlægger mig hellere kinesisk vandtortur end genser de første Hartley-film. Kategoriske hilsener!

Unknown sa...

Vel, då ser eg ingen annan utveg enn å slå på den store tromma og seie: Vi er ueinige! Let the fight begin! Eller ikkje. Du skal sleppe både kinesisk vasstortur og tidlege Hartley-filmar, så kan vi alle vere glade og nøgde. For meg er det ei enkel glede å sjå Hartley, ei glede eg gjerne held på, utan å vere fanatisk tilhengar av den grunn. Men litt interessant at du likte Henry Fool, den er jo ganske lik mange av dei andre.

Susanne Christensen sa...

Ha! Ha! Hal! -- Er der forresten nogen der vil købe Flaming Lips af mig, speaking of disliking things?

Susanne Christensen sa...

Gratis på nettet eller på auktion hos SC! An offer you (-hik-) can't refuse.

Unknown sa...

Så det er altså du som eig Flaming Lips! Eg har nemleg alltid lurt på kven som står bak. Og no gir du dei altså vekk?

Susanne Christensen sa...

Ho-ho-ho! I'm a pimp for Coyne, yes. Du får ham og de andre syrehoveder inklusiv ti bilvrag og en meget stor orangefarvet megafon for *næsten ingen penge* - Hm? Var det noget?