26.3.06

Omslaget

Slik kjem boka altså til å sjå ut, om ein månads tid. Detaljar følgjer. Sleppefest òg! (Omslag: Asbjørn Jensen)

17 kommentarer:

Anonym sa...

Kubiske ekstaser. Det blir spennende. Gleder meg til den kommer på Mammutsalg! (Neida, jeg skal kjøpe den så snart jeg får meg fast jobb, liksom. Dessuten får jeg sikkert lest den før den tid.)

Hilde sa...

Hurra, Øystein, hurra!

Susanne Christensen sa...

Whoa. It's hip to be square:) Følsom kolorering.

Unknown sa...

Interessant spørsmål, Espen, men eg trur nok det er blir standard firefargetrykk. Sjølv om tofargetrykk kunne gitt ein klarare farge.

CYF sa...

Smukt!

Rue de Bernières sa...

Glede

Unknown sa...

Er tittelen vald fordi han rimar på Cortázar?

Ja.

Martin Glaz Serup sa...

En utrolig flot forsiden, wow!

Silje sa...

er jeg ute av tiden fordi jeg foretrekker sort/kvitt-bildet?

Tydeligvis. Kanskje jeg er litt 1950, men jeg slår et slag for det opprinnelige alternativet, bivånt i Residensen en eller annen januarnatt.

siljus

Unknown sa...

Glassdråpe: Du er ikkje 1950. Eg er 1950. Du er 1999.

The Boring Store sa...

dette blir bra, øystein.

Mona sa...

Når er sleppefesten?

Anonym sa...

Eg la merke til at klossane hadde ulik vinkling - og budde i ulik etasje; dette trur eg kan skape leselyst hos meg. Og nok eit døme på at poesi og arkitektur har noko sams. Fargane passar til alderen min, kanskje din også? Med den tittelen på romanen må du ha ein stilig fest.

Unknown sa...

Det var ein fin kommentar. Eg vonar boka lever opp til det! Men er det slik at fargane berre passar til visse aldrar? Det må vere andre ting som speler inn. Og festen, jautakk, eg vonar han blir bra. 5. mai, trur eg det blir, på Logen i Bergen, saman med Hildegunn Dale, men det er ikkje heilt banka fast enno. Eg er dårleg på planlegging, men brukar å vere bra på gjennomføring.

Anonym sa...

Stilig omslag. Godt å se at det finnes andre litteraturblogger hvor forfatteren promoterer sine bøker. Skal søke gjennom arkivet ditt. Kanskje jeg finner noen tips her?

Anonym sa...

flaggdag!

Anonym sa...

Hei Øystein!

Gratulerer med fullførelsen av bokji! Fint cover du har fått deg. :)