9.1.06

GultDen gule himmelen over ruinen ved midnatt er ikkje ein photoshop-effekt: Eg trur det er måneskinet som speglar seg i havet og projiserer ein bleik kalott opp på det kvite skydekket. Det blir aldri skikkeleg mørkt her, sjølv om eitt sekunds lukkartid kanskje får det til å sjå ørlittegrann lysare ut enn det er.

12 kommentarer:

NB sa...

men mektig fint, i alle fall

Anonym sa...

jeg joiner den kommentaren. fint.
Du skal få være der litt til. Noen sider til. SÅ kan vi diskutere de-pompøsifisering av fonten din. Du treng å rydde opp i imaget ditt.

LT

Unknown sa...

Nei, fortel meg no, LT: kva er det eg gjer feil?

Anonym sa...

Eg likte dei inderlege snirklane. Ikkje la deg vippe av pinnen, Øystein!
Torborg

Unknown sa...

Eg let meg ikkje vippe av pinnen. Dei inderlege snirklane er – som alt anna her i livet, og spesielt på denne bloggen – midlertidige og flytande. Sist eg var her på Gotland endra bloggen utsjånad kvar dag.

Hilde sa...

Ein stilig kar i Synste Mordet i dag, gitt!

mrtn sa...

Eg likar dei snirklete fontane óg. Eg satt igår og studerte forsiden på siste Proso, og eg tenkte: "dei snirklane er jammen fine. Det er mykje på denne forsiden som ikkje heilt funkar (på grunn av hendeleg uhell, sjølvsagt), men dei snirklane likar eg heilt utruleg godt." Og så tenkte eg "eg må forresten seie til Øystein at eg likte artikkelen hans i Vagant om Tormod Haugland." Og så tenkte eg "kvifor tenkjer eg på (dårleg) nynorsk, plutseleg? Alt er så underleg."

Martin Glaz Serup sa...

Kom nu med det - hvor lang tid skal du være der og hvad skriver du på?

Imellemtiden er jeg sikkert hjemkommet fra Malmö.

Glæder mig til at se flere billeder fra Photoshop Island!

Mona sa...

Hei i lyset, kan eg linka den fine, snirklete bloggen din til min? Klem, http://vinterhus.blogspot.com/

Unknown sa...

Så klart!

Unknown sa...

Martin,
eg skal vere her til den 27., og driv og gjer ferdig ein ein roman.

Anonym sa...

A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風