15.4.05

Stilla og det som kjem ut av henne

Det har vore litt stille her no. Eg var frista til å seie at det skuldast at eg ikkje har tenkt ein intelligent tanke, sett, høyrt eller lest noko interessant på fleire dagar. Ja, eg var frista til å seie at eg ikkje har tenkt, høyrt, sett eller lest noko som helst. Men det er ikkje sant. Eg leste om ein av tekstane på Åge Aleksandersens nye album, og då tenkte eg at "dette kjem Espen og Tormod til å kaste seg over", og der fekk eg rett. Diskusjonen er i gang borte på Vår blogg. Utfordringa og spørsmålet til Vår blogg blir no: kvar blir det av omtalane av Roger Whittakers siste album?

1 kommentar:

Unknown sa...

For å kommentere meg sjølv, så skreiv eg ikkje dette for å vere frekk, altså. Åges nye album verkar bra, det, og minna frå då Levva livet nettopp hadde kome ut og ein fyrte i gong den gamle platespelaren og dansa rundt i stova, blir vekka til live.