21.1.08

Arne Alvestad

Arne Alvestad veide 68 kilo ved avreisen til Sovjetsamveldet. Da han kom hjem igjen 4 måneder senere, veide han cirka 3.(I serien «Romanopningar, udelt glede eller nødvendig onde?» har turen kome til opninga på romanen Hvem var Arne Alvestad av Petter Mørk, Dreyers forlag 1974)

4 kommentarer:

mrtn sa...

Hvordan får du til barokktall på bloggen din? Jeg vil også ha sånn!

Og: har du fått mail fra meg?

ø sa...

Inntil CSS blir utvida til å kunne ta i bruk ein open type-attributt for å bruke barokktal (eller minuskeltal eller kva ein no kallar dei) for dei fontane som inneheld dei, så er det berre éi allmen løysing: Å bruke Georgia.

Eg har fått mail frå Ragnfrid via deg, er det den du tenkjer på?

ø sa...

Eg er for øvrig veldig skuffa over at microsofts nye Office 2008 for mac framleis heller ikkje kan bruke minuskeltal. Det er tilgjengeleg i dei fleste andre mac-program (via «typografi» i font-panelet), til og med i TextEdit, men altså ikkje i word. Eg veit ikkje korleis det er i windows-versjonen av word.

mrtn sa...

Samme greien i Word - og ja, det var mail fra Ragnfrid jeg tenkte på.