26.1.07

Dagens sitat

Dei tankar eg hadde fikla med om at revolusjonen ville verte annonsert på nynorske plakatar hadde eg for lenge sidan gått vekk frå

(Tormod Haugland: No Mar, ei av dei få bøkene som nådde opp i konkurransen om å kome med i bagasjen til Berlin der det no har snødd, og det blir fyrt med kol i desse enorme beista av nokre omnar i desse store romma. Om to dagar flyttar eg inn i ei eiga leilighet, der det heldigvis er sentralfyring.)

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hvor lenge skal du vaere i Berlin?

Unknown sa...

Hei, Sammelsurium! Eg veit ikkje kor lenge eg blir. Eg kjem til å vere litt i transit mellom Berlin og Bergen, men bortsett frå det, blir eg her fram til sommaren. Så får vi sjå kva som skjer.

Anonym sa...

Hei Ø!
Vet du kanskje, hem jeg er? Ho fra Tyskland som har vært på besøk i Residensen noen ganger. Jeg skal nok ikke være i Berlin eller Bergen før april, men etterpå helt sikkert. Jeg kan jo si ifra, hvis jeg er i nærheten, i tilfelle du har lzzst på kaffe eller noe?

Unknown sa...

Eg veit kven du er, ja! Og ein kaffi i april høyrest bra ut.

Mona sa...

Berlin, altzo! Har du det skrivande, godaste Ø? Kram, radiojenta.

Anonym sa...

Så kjekt at her har skjedd mykje sidan sist! Timesvis med mållaus formiddagssurfing gav endeleg eit godt resultat. Diverre er det ikkje slik i den verkelege verda at set-up alltid gjev pay-off. Men mållaust surf har óg ei meining du lyt sjå og tenkja på.

Håpar du har det framifrå i B,

helsing M